nieuws

Margriet Dam verruilt Vivat voor Delta Lloyd

Archief 2532

Margriet Dam (43) is per 15 juni 2016 benoemd tot lid van de directie en Chief Financial Officer (CFO) van Delta Lloyd Schade. Ze is de opvolger van Gerard van Rooijen die deze functie als algemeen directeur Delta Lloyd Leven op interim-basis vervulde. 

Margriet Dam verruilt Vivat voor Delta Lloyd

Bedrijfseconoom Dam is afkomstig van Vivat Verzekeringen, waar ze directeur Control, directielid REAAL en directielid Zwitserleven was. Daarvoor heeft ze verschillende financiële managementfuncties vervuld bij SNS Reaal en Aegon. Eerder stapten ook al Georgette Fijneman en Seada van den Herik op bij Vivat. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.