nieuws

Dekker weg als voorzitter rvc Rabobank

Archief 1329

Wout Dekker ziet af van een nieuwe termijn als voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) bij Rabobank en stapt medio september op. De huidige vice-voorzitter Ron Teerlink volgt hem op. Hij zit sinds 2013 in de rvc van de coöperatieve bank. 

Dekker weg als voorzitter rvc Rabobank

Dekker is nu drie jaar voorzitter en stelt zich niet beschikbaar voor een volgende vierjaarstermijn. Hij werd in 2010 benoemd als lid van de raad van commissarissen en werd in 2013 voorzitter van de raad.  Dekker: “Ik kijk met veel voldoening terug op een periode waarin de Rabobank grote veranderingen kende en waarin belangrijke beslissingen zijn genomen voor een gezonde toekomst van de bank. Het is een groot voorrecht dat ik zes jaar lid mocht zijn van de raad van commissarissen, waarvan drie jaar als voorzitter. Mijn termijn loopt medio september af en dat zie ik als een natuurlijk moment om afscheid te nemen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.