nieuws

Raetsheren van Orden neemt MontClair over

Archief 5452

Raetsheren van Orden Groep uit Alkmaar heeft de aandelen overgenomen van de Hilversumse MontClair Groep. Beide intermediairbedrijven blijven vanuit hun eigen vestigingen actief.

Raetsheren van Orden neemt MontClair over

Beide partijen zijn actief op de zakelijke verzekeringsmarkt en spreken van een strategische samenwerking. Raetsheren van Orden richt zich met name op de maritieme sector, de (semi)publieke sector en de voedingsmiddelen-, verpakkingsmiddelen- en kunststofverwerkende industrie. “Raetsheren heeft een sterk gesegmenteerde marktbenadering. Door de focus op segment specifieke oplossingen voor haar opdrachtgevers heeft Raetsheren een brede kijk op risicomanagement waarbij ambities van opdrachtgevers centraal staan.” MontClair is in 2003 opgericht door Arnold Klapwijk, Patricia Schellen en Stasiu Kowalksi (v.l.n.r. op de foto) en is actief in de zakelijke markt voor riskmanagement, verzekeringen en employee benefits, zowel nationaal als internationaal.
MontClair blijft zelfstandig actief onder het eigen management vanuit Hilversum. Het bedrijf telde in 2014 een omzet van € 3,3 mln met 22 fte. Raetsheren, dat ook een vestiging heeft in Leeuwarden, behoort met een omzet van € 22,3 mln en 95 fte tot de grootste 25 intermediairbedrijven van ons land en tot de vijf grootste onafhankelijke adviesbedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.