nieuws

Arts alweer weg als directeur strategie Achmea

Archief 1886

Amper anderhalf jaar nadat Muriel Arts bij Achmea aantrad als directeur Strategie is ze alweer weg bij de verzekeraar. Arts is partner geworden bij het Utrechtse consultancy-bedrijf Kessels & Smit. De functie wordt door een reorganisatie niet opnieuw ingevuld. 

Arts alweer weg als directeur strategie Achmea

Arts (50) trad begin november 2014 aan in haar functie bij Achmea. Daarvoor leidde ze haar eigen bureau in strategie en businessdevelopment. In die jaren maakte zij zich hard voor zogeheten ‘duurzaam’ leiderschap.

Volgens woordvoerder Marco Simmers van Achmea heeft het vertrek van Arts te maken met de samenvoeging van een aantal stafafdelingen eind vorig jaar. Simmers: “Door deze samenvoeging is de functie van directeur Strategie verdwenen. Omdat er geen andere passende functie binnen Achmea beschikbaar is, heeft Muriel ons bedrijf in goed overleg verlaten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.