nieuws

Fusie pensioenfondsen PFZW en PWRI in ijskast

Archief

De fusie tussen de pensioenfondsen Zorg en Welzijn (PFZW) en Werk- en (re)Integratie (PWRI) is op de lange baan geschoven. De fondsen geven de huidige dalende dekkingsgraden en de “instabiele markten” als reden voor het uitstel van het samengaan. “Onder de huidige omstandigheden is het niet in het belang van de deelnemers en pensioengerechtigden van zowel het PWRI als PFZW om af te koersen op een overgang per 1 januari 2017. De besprekingen worden weer hervat wanneer er een meer stabiele financieel-economische situatie is.”

Fusie pensioenfondsen PFZW en PWRI in ijskast

Door de invoering van de Participatiewet op 1 januari 2015 krijgt het PWRI er geen nieuwe deelnemers meer bij. Met het oog op de veranderingen, is het PWRI daarom in gesprek gegaan met PFZW over de mogelijkheden van een fusie. Hierbij zouden deelnemers en pensioengerechtigden van PWRI gaan meedoen in de pensioenregeling van PFZW.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.