nieuws

Valerie Wensing-van Brussel benoemd tot secretaris Delta Lloyd

Archief

Valerie Wensing-van Brussel (38) wordt per 16 januari 2016 benoemd tot secretaris van de vennootschap van Delta Lloyd. Zij volgt Caroline van Reedt Dortland op, die 1 oktober 2015 jongstleden is benoemd tot directeur Corporate Communications en Investor Relations.

Valerie Wensing-van Brussel benoemd tot secretaris Delta Lloyd

Wensing is sinds 2009 in dienst bij Delta Lloyd, eerst als bedrijfsjurist en daarna als teamleider afdeling Juridische Zaken Asset Management. Daarvoor was zij buiten Delta Lloyd werkzaam als kandidaat-notaris en beleidsmedewerker bij het Ministerie van Financiën. Delta Lloyd Asset Management zal de komende maanden de opvolger van Wensing bekendmaken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.