nieuws

Nieuwe functie voor Ruud van Kampen bij VKG

Archief

Bij serviceprovider VKG is Ruud van Kampen benoemd tot directeur Innovatie. “Hij zal zich volledig toeleggen op dit terrein, als nieuw speerpunt van VKG.” Van Kampen is tevens teruggetreden uit de algemene directie.

Nieuwe functie voor Ruud van Kampen bij VKG

Daarmee is de laatste Van Kampen verdwenen uit de (algemene) directie van het familiebedrijf, dat vorig jaar werd overgenomen door ASR. Directievoorzitter Lex van Kampen ging vorig jaar met pensioen en is opgevolgd door Tom van der Geer. VKG heeft innovatie als speerpunt benoemd omdat verzekeraars vaak achterblijven bij het realiseren ervan: “Wij bieden verzekeraars de mogelijkheid om de krachten te bundelen en sneller te innoveren.” Ruud van Kampen geeft als voorbeeld de Cyber Protect-verzekering, die met AXA Assistance is ontwikkeld. “Deze beschermt consumenten tegen allerlei gevaren van internet, zoals fraude met betaal- of persoonsgegevens. Cyber Protect helpt consumenten met financiële hulp en met gespecialiseerde technische hulp.”

De algemene directie van VKG bestaat nu uit Tom van der Geer en Paul Boon.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.