nieuws

Bibi de Vries naar Willis Towers Watson

Archief

Bibi de Vries (1963) start per direct als senior consultant business development bij Willis Towers Watson in Amstelveen. Zij is in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor het commercieel relatiebeheer van de grote corporate klanten binnen de pensioen-tak van Willis Towers Watson.

Bibi de Vries naar Willis Towers Watson

De Vries was tot eind 2006 lid van de Tweede Kamer als vicefractievoorzitter van de VVD, waar zij zich onder andere richtte op onderwerpen als pensioenen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Hiervoor werkte De Vries bijna negen jaar bij Achmea waar zij verschillende directiefuncties vervulde op het gebied van relatiebeheer. Naast haar rol bij Willis Towers Watson is zij lid van de Raad van Advies bij het Koninklijk Actuarieel Genootschap.

Andrew Davies, Practice Leader General Consulting – Netherlands bij Willis Towers Watson, roemt vooral het sterke netwerk van De Vries.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.