nieuws

Tom de Swaan weer tijdelijk topman Zurich

Archief

Tom de Swaan wordt opnieuw de tijdelijke topman van Zurich Insurance Group door het vertrek van de huidige topman Martin Senn. Swaan, voormalig financieel directeur van ABN Amro, gaf twee jaar geleden ook al interim leiding aan de Zwitserse verzekeraar.

Tom de Swaan weer tijdelijk topman Zurich

Martin Senn is tien jaar in dienst geweest bij Zurich, waarvan zes jaar als CEO. Swaan is al sinds 2006 lid van de raad van commissarissen en werd in 2013 voorzitter van de raad van commissarissen nadat Josef Ackermann plotseling vertrok na de zelfmoord van financieel directeur Pierre Wauthier. Volgens het bedrijf heeft het vertrek van Senn, die vindt dat het na tien jaar tijd wordt voor nieuw leiderschap, geen effect op de doelstellingen 2014-2016 van Zurich.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.