nieuws

Ardanta doneert € 23.500 aan de Hartstichting

Archief

In september lanceerde uitvaartverzekeraar Ardanta in samenwerking met de Hartstichting de campagne ‘Samen helden bouwen’. Voor iedere polischeck doneerde Ardanta € 1 aan de Hartstichting. De opbrengst voor het goede doel: € 23.500.

Ardanta doneert € 23.500 aan de Hartstichting

Guido Horst, directeur Ardanta: ‘We zijn trots dat we er in zijn geslaagd veel mensen bewust te maken van hun financiële situatie en hun wensen rond de uitvaart en dat we hiermee een bijdrage leveren aan het werk van de Hartstichting. Naast de 250 klanten die een reanimatiecursus hebben gevolgd, kan nu ook meer dan de helft van de medewerkers van Ardanta reanimeren.’

David Verschoor, afdelingshoofd Publiek, Donateurs& Vrijwilligers van de Hartstichting: “De Hartstichting is erg blij met deze donatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat in de toekomst nog meer mensen een hartstilstand overleven.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.