nieuws

Marco Keim blijft nog jaar bij Verbond van Verzekeraars

Archief

Marco Keim (Aegon) tekent nog een jaar bij als voorzitter van het Verbond van Verzekeraars. De Algemene Ledenvergadering van het Verbond heeft vandaag ingestemd met deze verlengde termijn. Keim blijft aan tot december 2015.

Marco Keim blijft nog jaar bij Verbond van Verzekeraars

Keim werd op 19 december 2012 tot voorzitter benoemd en heeft volgens terugtredend vice-voorzitter Niek Hoek (Delta Lloyd) op een goede wijze invulling gegeven aan deze rol. “Onder leiding van Marco Keim koos de sector een maatschappelijker profiel, kreeg het programma VerzekeraarsVersterken vaart en is onder meer een gedragen visie op het pensioenstelsel ontwikkeld”, aldus Hoek.

Bij de Algemene Ledenvergadering werd tevens besloten dat David Knibbe (NN Group) wordt benoemd in het bestuur als opvolger van Lard Friese (NN Group) en de rol van vice-voorzitter op zich neemt. Per 1 januari 2015 treedt Niek Hoek (Delta Lloyd) terug als bestuursvoorzitter van zijn maatschappij, waarmee ook zijn lidmaatschap van het Verbondsbestuur eindigt. Hoek wordt opgevolgd door Hans van der Noordaa.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.