nieuws

Nieuwe startdatum PE-actualiteiten 2015: 1 maart 2015

Archief

Het CDFD laat weten dat het de afgelopen periode signalen uit de markt ontving dat 1 januari 2015 als startdatum te krap is voor opleidingsinstituten om hun lesmateriaal aan te passen aan de PE-actualiteiten 2015. Er is nu uitstel overeengekomen tot 1 maart 2015.

Nieuwe startdatum PE-actualiteiten 2015: 1 maart 2015

CDFD laat weten dat het berichten ontving dat er risico was dat het lesmateriaal onvoldoende aansloot op de initiële Wft-examens en PEplus-examens. Uitstel werd gevraagd en wordt nu ook toegestaan. CDFD: “Een latere startdatum maakt het makkelijker de PE- actualiteiten tijdig in de examens te verwerken.”

De minister van Financiën heeft het advies van het CDFD om de startdatum op 1 maart 2015 te bepalen nu overgenomen. Met ingang van 1 maart 2015 zijn de vragen in de examenbank over PE-actualiteiten aangepast op de actualiteiten 2015 en zijn de overige vragen, waar nodig, geactualiseerd. Tot 1 maart zijn de examens nog gebaseerd op dezelfde actualiteiten als in 2014.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.