nieuws

Voogd & Voogd drukt met ASN schadelast

Archief

Uniek

Bovendien krijgt Voogd & Voogd nog _ 130.000 terug van ASN. Daaraan liggen “garantie-afspraken” ten grondslag. Dit houdt in dat schadebedragen die boven een vooraf bepaald gemiddeld bedrag uitkomen, worden teruggeboekt. “Dit geld steken we niet in eigen zak”, aldus De Nijs. “Het is bestemd voor verzekeraars; zij hebben het risico gelopen.” Het ASN-geld wordt niet alleen verdeeld over de twintig volmachtgevende maatschappijen. “Ook andere verzekeraars waar wij schade hebben verhaald, zullen we benaderen en geld teruggeven. Dat is toch redelijk uniek in de branche.”
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.