nieuws

‘ZLM beste verzekeraar, Avéro slechtste’

Archief

Consumenten hebben het meeste waardering voor verzekeraar ZLM en de minste voor Avéro. Dit blijkt volgens vergelijkingssite EyeOpen uit ‘duizenden consumentenbeoordelingen’. Vanaf vandaag kunnen consumenten op de site ook met cijers en recensies beoordelen hoe ze de service van de diverse maatschappijen ervaren.

‘ZLM beste verzekeraar, Avéro slechtste’

Zonder de plussen en minnen voor de dienstverlening scoort ZLM een 9,2 voor klanttevredenheid bij de consument. Van de bezoekers zou 47% deze maatschappij aanbevelen bij anderen. Avéro krijgt als 'slechtste' verzekeraar nog steeds een dikke voldoende: 7,2. Wel is maar 11% van de consumenten bereid om de Achmea-dochter aan te bevelen. Maar dat percentage is nog lager bij De Goudse -5%- dat opvallend genoeg door diezelfde bezoekers wel met een 8,9 becijferd wordt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.