nieuws

Winstherstel bij Koster

Archief

Koster Verzekeringen en dochterbedrijf KMP Pensioenadviesbureau hebben in de eerste helft van dit jaar een winst geboekt van € 350.000 voor belastingen. Het resultaat is daarmee “zeer fors gestegen”, aldus het Alphense intermediairbedrijf.  

Winstherstel bij Koster

Vorig jaar boekte Koster nog een verlies van € 411.000 voor belastingen "door incidentele oorzaken en overheidsbepalingen". "In het jaarverslag werd echter al aangehaald dat de 'productie' op gang is gebleven en de kwaliteit gehandhaafd wordt. Dat betaalt zich nu al uit", zegt Koster. "Bovendien zijn we erin geslaagd behoorlijk op de uitgaven te besparen zonder het risico op bedrijfs-anorexia nervosa op te lopen. Dat geeft hoop voor heel 2012 en de verdere toekomst." Een andere reden voor de betere resultaten is volgens Koster het wegvallen van directe concurrenten, zowel aanbieders als tussenpersonen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.