nieuws

Welten vaart wel bij veranderingen in branche

Archief

Opleider en detacheerder Welten heeft een sterk eerste halfjaar achter de rug. Het bedrijf zag haar omzet in de eerse zes maanden van 2012 uitkomen op € 25,3 mln, een stijging van 18% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Welten boekte een winst van € 3,9 mln waar deze in het eerste half jaar van 2011 nog € 1,1 mln bedroeg.

Welten vaart wel bij veranderingen in branche

Volgens Welten hebben vooral de investeringen in ontwikkeling en opleiding van de 'Welten professionals' bijgedragen aan de groei. Ook voor de tweede helft van het jaar verwacht het bedrijf positieve resultaten gezien de stijgende vraag naar opleidingen, organisatieontwikkeling en interim-oplossingen.
"Wij verwachten vanaf 2013 onder meer vanwege de inwerkingtreding van provisieverboden een sterke behoefte aan nieuwe en meer directe communicatie- en servicemodellen tussen financiële instellingen en hun relaties", aldus directielid Larry van der Schoor.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.