nieuws

Veldsink Groep breidt uit

Archief

Intermediair- en volmachtbedrijf Veldsink Groep heeft zijn kantorennetwerk uitgebreid. Per 1 september is het bedrijf de nieuwe eigenaar van assurantieadvieskantoor Quaars & Van Haperen in Breda. In mei nam Veldsink al Schuijt Assurantiën in Zevenbergen over.

Veldsink Groep breidt uit

Het overgenomen advieskantoor – 600 relaties met 2.500 polissen – zal worden toegevoegd aan de vestiging in Prinsenbeek. Het Zevenbergse Schuijt Assurantiën – 3.200 relaties en 13.000 polissen – was al jaren aangesloten bij VCN, het volmachtbedrijf en de backofficeorganisatie van Veldsink Groep. De overnames passen volgens Veldsink in de filosofie van "goede kantoren met de focus op hun klant, voldoende omvang en ondersteund door de faciliteiten en de kennis en kunde van het moederbedrijf". Het bedrijf heeft negen vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland waar in totaal 175 mensen werken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.