nieuws

Vakantiegangers claimden vooral koffers

Archief

Nederlanders die deze zomer op vakantie zijn geweest, hebben het vaakst schadeclaims ingediend voor een beschadigde of verloren koffer. De mobiele telefoon en een bril op sterkte komen op nummer 2 en 3 in de schade top 10, zo blijkt uit een inventarisatie van de claims door reisverzekeraar Europeesche Verzekeringen.

Vakantiegangers claimden vooral koffers

Het leeuwendeel van de kofferclaims betreft geen diefstal maar beschadiging. Vooral bij vliegvakanties kwamen veel koffers niet heelhuids op de vakantiebestemming of weer thuis aan. De tablet staat dit jaar voor het eerst in de top 10 vakantieclaims van Europeesche. Ook hierbij gaat het voornamelijk om beschadigingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.