nieuws

Roland verzekert evenementen

Archief

Volgens Roland Rechtsbijstand is ieder evenement te verzekeren. Met de ‘Roland Rechtsbijstandverzekering bij evenementen’ wordt de organisatie van een evenement onder andere verzekerd tegen schadevergoedingszaken, arbeidsrechtelijke zaken en zaken betreffende de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Roland verzekert evenementen

Ook socialezekerheidszaken, bestuursrechtelijke zaken, belastingsrechtelijke zaken en strafrechtelijke kwesties vallen onder de verzekeringsdekking. Optioneel kan bovendien een verzekeringsdekking gesloten worden voor overeenkomsten- en auteursrecht alsmede verhaalsrechtsbijstand voor artiesten en performers. Verder is er geen eigen risico op de polis. De rechtsbijstandverzekeraar vergoedt ook de proceskosten, advocaatkosten en kosten in een eventueel strafrechtelijk proces.
De verzekering kent verder een vrije advocaatkeuze, waardoor de verzekerde zelf bepaalt welke advocaat of jurist zijn belangen behartigt. Voor vragen of problemen is er een juridische servicedesk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.