nieuws

Reaal verhoogt premie autoverzekering

Archief

Reaal heeft voor een deel van haar particuliere autoverzekeringen het tarief verhoogd. De verzekeraar zet deze stap omdat de schadelast plus de gemaakte kosten op de autoportefeuille al geruime tijd hoger zijn dan de ontvangen premie. De premiestijging voor klanten voor wie de verhoging geldt, bedraagt gemiddeld 6,6%.

Reaal verhoogt premie autoverzekering

De premieverhooging loopt vooruit op de geheel nieuwe tarieven die de Reaal volgend jaar introduceert. 52% van de huidige klanten met een autoverzekering krijgt een premieverhoging. Dit is afhankelijk van de factoren: leeftijd bestuurder, type brandstof, leeftijd auto en type dekking, WA of (Beperkt) Casco.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.