nieuws

Platform iLetsel beschikbaar voor complete letselschadebranche

Archief

Het platform iLetsel.nl wordt opengesteld voor iedereen die professioneel betrokken is bij de letselschadebranche. Het platform was tot nu toe alleen beschikbaar voor kantoren die via dit platform ook dossiers opbouwden en het als dossierverwerkingssysteem gebruiken. Nu wordt het platform (exclusief de dossieroptie) opengesteld voor een breder publiek.

Platform iLetsel beschikbaar voor complete letselschadebranche

Deelnemers aan het platform en het netwerk moeten zich wel registreren, zodat duidelijk is dat zij professioneel betrokken zijn bij de branche. iLetsel heeft alle informatie over de letselschadebranche bijeengebracht op dit platform en daar beschikbaar gesteld. De letselschadeslachtoffers krijgen als volgende stap zelf, op een afgesloten deel, een eigen communicatiemogelijkheid, waar zij ervaringen kunnen uitwisselen en hun verhaal met andere slachtoffers kunnen delen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.