nieuws

NN geeft vervolg aan pensioenavonden

Archief

Nationale-Nederlanden gaat een vervolg geven aan de pensioenavonden die de  verzekeraar het afgelopen jaar organiseerde voor klanten met een expirerende lijfrentepolis. Volgens de verzekeraar voorzien de avonden in een behoefte en konden de eerste uitvoeringen op veel waardering rekenen.

NN geeft vervolg aan pensioenavonden

Onder de naam ‘Blik op Pensioen’, organiseerde NN het afgelopen jaar samen met verzekeringsadviseurs bijeenkomsten in Rotterdam, Ede, Amsterdam en Den Haag. Hier kwamen in totaal zo'n 750 klanten op af die het programma -een inleiding en vier workshops- gemiddeld met een ruime 8 beoordeelden

“We hebben nu vier bijeenkomsten georganiseerd die erg goed gewaardeerd zijn. We willen hier zeker een vervolg aan geven en gaan kijken hoe we dit voor veel meer mensen mogelijk kunnen maken,” aldus marketingdirecteur Edwin Smaal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.