nieuws

Lindenhaeghe introduceert echtscheidingsadviseur

Archief

Financieel adviseurs die brood zien in de advisering van echtparen die uit elkaar gaan, kunnen vanaf nu de opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur Particulieren (RFEA) volgen bij opleidingsbedrijf Lindenhaeghe. Na het behalen van het diploma kan de adviseur zich inschrijven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier.

Lindenhaeghe introduceert echtscheidingsadviseur

Met de opleiding kunnen adviseur hun klanten volgens Lindenhaeghe beter begeleiden in zowel de zachte – emotionele – kanten als de harde kanten – wet- en regelgeving – rondom een echtscheiding. Het opleidingsbedrijf ziet hierin kansen voor het intermediair en wijst erop dat een derde van de huwelijken op de klippen loopt. "Adviseurs heben er steeds meer baat bij om zich te onderscheiden op dit gebied", aldus Lindenhaeghe.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.