nieuws

Exorbitante stijging aov-premies valt fout

Archief

Peter van Wijngaarden, van het gelijknamige assurantiekantoor uit Houten, heeft de in zijn ogen exorbitante stijging van aov-premies in de particuliere markt aangekaart bij Adfiz. Hij vindt een stijging die ingaat op het moment dat de producten provisievrij worden niet wenselijk.

Exorbitante stijging aov-premies valt fout

“Juist als per 1 januari 2013 de marktwerking zijn voordeel voor verzekerden moet gaan afwerpen, komen verzekeraars met buitensporige premieverhogingen.” Van Wijgaarden zegt al voorbeelden van 15% (Aegon) en meer dan 20% (NN) gezien te hebben.
Het is een publiek geheim dat verzekeraars over vrijwel de gehele linie te kampen hebben met een stijgende schadelast en mede daardoor met ronduit slechte resultaten op de arbeidsongeschiktheidsportefeuille.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.