nieuws

CED-experts hangen rookmelders op

Archief

CED is partner van de Brandpreventieweken, die van 1 tot en met 31 oktober worden gehouden. In dat kader gaan de schade-experts van CED BrandVaria komende maand brandmelders ophangen bij 6.000 Nederlandse huishoudens. De rookmelder is onderdeel van de CED Preventiebox.

CED-experts hangen rookmelders op

Het idee is ontstaan vanuit een betrokken medewerker. In het verlengde daarvan is CED een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Brandwonden Stichting en is de CED Preventiebox ontwikkeld. Deze box bestaat uit een rookmelder van 'First Alert' met tienjarige garantie en voorziet verder in nuttige preventietips, noodnummers en diverse promotiematerialen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.