nieuws

Bank oud-DSB’er opent volgende week deuren

Archief

Onder de naam Bank van Morgen opent voormalig DSB-bestuurder René Frijters een nieuwe retailbank. De bank wordt ondersteund door Aegon en gaat in eerste instantie “aantrekkelijke spaarproducten” aanbieden. Uiteindelijk moet de bank een compleet pakket aan financiële producten gaan aanbieden, inclusief betaalrekeningen en pinpassen.  

Bank oud-DSB’er opent volgende week deuren

Bij de lancering van het idee eind vorig jaar stelde Frijters een consumentenbank te willen bouwen waarbij het klantbelang echt voorop staat. "Bankieren kan veel gemakkelijker en transparanter gemaakt worden", aldus Frijters.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.