nieuws

Axell Claims genomineerd voor internationale prijs

Archief

Axell Claims is in de race voor de Innovating for Justice Award 2012. Deze award wordt toegekend aan innovatieve juridische oplossingen. Axell Claims bemiddelt bij de afwikkeling van letselschades door middel van het Axell Claims Expertsysteem en actieve ondersteuning van slachtoffers.

Axell Claims genomineerd voor internationale prijs

Het online interactieve letselschade expertsysteem biedt slachtoffers regie over de eigen claim en meer betrokkenheid bij de schadeafwikkeling. Toegang tot het systeem kan worden verleend aan slachtoffers, verzekeraars, rechtsbijstandverleners en een ieder die professioneel bij de afhandeling van letselschade is betrokken. In het systeem wordt op basis van door het slachtoffer verstrekte informatie een begroting gemaakt van de letselschade. Deze informatie wordt gekoppeld aan de richtlijnen van de Letselschaderaad, jurisprudentie en in de markt geldende normen. Inmiddels is het systeem door meer dan 1.000 slachtoffers gebruikt. De awardwinnaars worden 28 november in het Vredespaleis in Den Haag bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.