nieuws

Arag en Yarden samen in nabestaandenservice

Archief

Rechtsbijstandsverzekeraar Arag en uitvaartverzekeraar Yarden hebben samen de Juridische Nabestaandenservice in het leven geroepen. De dienst moet consumenten gaan helpen bij juridische problemen die kunnen spelen voor of na een overlijden.

Arag en Yarden samen in nabestaandenservice

De nabestaandenservice richt zich vooral op nabestaanden die juridisch advies willen rondom overlijden. Tegen een gereduceerd tarief helpt Arag Yarden-klanten bijvoorbeeld met het opstellen of checken van een testament of legt de rechtsbijstandverzekeraar vast wat er na het overlijden met de kinderen of bezittingen moet gebeuren. Als er een conflict ontstaat in de familie over invulling van de uitvaart of de erfenis biedt de nabestaandenservice advies en begeleiding. Telefonisch advies kost de Yarden-klanten die gebruik willen maken van de nabestaandenservicie  € 15 per jaar (i.p.v. € 32,50. Als er een jurist wordt ingeschakeld kost deze vanaf € 148 (i.p.v. € 160) per uur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.