nieuws

Zwitserleven vervangt fondsen pensioenpolissen

Archief

Zwitserleven vervangt binnenkort in zijn pensioenverzekeringen elf beleggingsfondsen door SNS-fondsen. “Een aantal fondsen voldoet niet meer aan onze kwaliteitseisen”, schrijft de SNS Reaal-dochter aan het intermediair. De wijziging betreft elf fondsen van onder meer Allianz en BNP Paribas; die worden vanaf oktober niet meer aangeboden.

Zwitserleven vervangt fondsen pensioenpolissen

De nieuwe fondsen bieden volgens Zwitserleven lagere kosten, een goede verhouding tussen rendement en risico en een meer maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid. Werkgevers en deelnemers worden komende week over de wijziging geïnformeerd. De opgebouwde waarde van de verzekeringen wordt vanaf 16 oktober in de nieuwe fondsen belegd.
De werknemer houdt wel de mogelijkheid om desgewenst zelf andere fondsen te kiezen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.