nieuws

Nuvema verbreekt record langste rouwstoet

Archief

Nuvema heeft de lange rouwstoet ooit georganiseerd. De uitvaartverzekeraar, onderdeel van Conservatrix, wist donderdag in Baarn 107 rouwauto’s op te trommelen en haalde daarmee het Guinness Book of World Records. Het oude wereldrecord stond op 51 en werd september vorig jaar in Amerika gevestigd.

Nuvema verbreekt record langste rouwstoet

Nuvema (300.000 verzekerden) had alle 300 uitvaartverzorgers met wie het samenwerkt uitgenodigd om deel te nemen aan de recordpoging. Onder de auto's die deelnamen bevonden zich onder meer de rouwauto van Coen Moulijn en een replica van de Engelse rouwauto waarin Prinses Diana naar haar laatste rustplaats werd gereden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.