nieuws

Nieuwe risicopolis NN biedt afkoopwaarde

Archief

Nationale-Nederlanden heeft een nieuwe overlijdensrisicoverzekering geïntroduceerd, die een afkoopwaarde biedt bij tussentijdse beëindiging. Het intermediair krijgt tijdelijk per gesloten polis € 200 als tegemoetkoming in de advieskosten voor de klant.

Nieuwe risicopolis NN biedt afkoopwaarde

De afkoopwaarde is afhankelijk van het moment van beëindiging en bedraagt maximaal ruim 50% van de inleg. Andere vernieuwingen in de risicoverzekering zijn het vervallen van de keuringsgrens, een scherper tarief en de mogelijkheid om een ongelijke (gelijkblijvende) dekking te sluiten op twee levens.
Voor elke risicopolis die tot 1 januari 2013 wordt gesloten, betaalt NN € 200 aan de adviseur. "Bij de uitbetaling van de tegemoetkoming gaan wij ervan uit dat u dit bedrag in mindering brengt op de door de klant te betalen advieskosten". schrijft NN aan het intermediair.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.