nieuws

Krachtenbundeling schadeclaimbureaus

Archief

Vier partijen die zich bezighouden met schadeverhaal en dienstverlening in schadebehandeling hebben hun krachten gebundeld. Schadekantoor.nl, CSC Europe, Care Verhaalservice en Care Letselschade gebruiken voortaan de naam Schadekantoor.nl als webportaal naar de markt.

Krachtenbundeling schadeclaimbureaus

Naast particulieren en bedrijven staat Schadekantoor.nl ook kleine en middelgrote assurantietussenpersonen bij op het gebied van schadeverhaal en dienstverlening in schadebehandeling op het gebied van hoofdzakelijk verkeers-, aansprakelijkheids-, brandvaria- en letselschade.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.