nieuws

IAK biedt helpende hand aan kunstsector

Archief

Volmachtbedrijf IAK heeft samen met Stichting Kunstenhuis De Bilt/Zeist de Kunst & Cultuur Polis gelanceerd. Wanneer iemand een verzekering onderbrengt bij IAK, doneert het Eindhovense volmachtbedrijf, zolang de polis loopt, 10% van nettopremie aan de aangesloten stichting of vereniging waar de verzekerde lid van is.

IAK biedt helpende hand aan kunstsector

Gemiddeld levert dat een bedrag van € 90 per jaar bij vier verzekeringen op. IAK, onderdeel van Aegon-dochter Unirobe Meeùs Groep, wil met de donaties een hart onder de riem steken van kunst- en cultuurinstellingen die worden getroffen door de aangekondigde bezuinigingen."Kunst en cultuur zijn belangrijk voor de klanten en medewerkers van IAK", stelt Mike Muller, directeur Particuliere Schade bij IAK. "Wij streven ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.