nieuws

Hoogste waardering voor Findesk, Assistent en Intersoftware

Archief

Findesk krijgt de hoogste waardering van het intermediair voor leveranciers van software die de financiële situatie van klanten berekent. Dit blijkt uit onderzoek van bureau D & O waarbij 568 tussenpersonen zijn bevraagd over hun ervaringen met 15 aanbieders van financiële software. Onder de aanbieders van hypotheekadviessoftware kwam Intersoftware als beste uit de bus.

Hoogste waardering voor Findesk, Assistent en Intersoftware

De deelnemers moesten hun mening geven over de financiële software zelf en over de aanbieder waarvan ze gebruik maken. Bij de vragen kwamen verschillende facetten van de dienstverlening door de softwareleverancier aan bod.
Assistent Automatisering scoorde net als vorig jaar hoog in de categorie administratiepakketten. Ook Assuware en Online Groep deden het in deze categorie relatief goed. Onder de aanbieders van vergelijkingssoftware kwam geen duidelijke winnaar naar voren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.