nieuws

Hofstaete vult AdviseurSite aan met risico-inventarisatie

Archief

ICT-leverancier Hofstaete heeft zijn AdviseurSite verrijkt met de mogelijkheid om een complete risico-inventarisatie voor de klant uit te voeren. Met de inventarisatie moet de tussenpersoon een beter inzicht krijgen in de verzekeringssituatie van de relatie.

Hofstaete vult AdviseurSite aan met risico-inventarisatie

Per risico kan worden bekeken of het bij de klant aanwezig is, of er een verzekering voor loopt en welke adviesmogelijkheden de tussenpersoon heeft. Als er al verzekeringen lopen, worden deze – bij een koppeling met de backoffice - automatisch 'aangevinkt' in de risicoinventarisatie. Adviseurs kunnen van de inventarisatie een risicorapport maken dat als input kan dienen voor een adviesgesprek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.