nieuws

Zilveren Kruis introduceert Ongevallen AOV voor ZZP’er

Archief

Met de Beter Af Ongevallen AOV introduceert Zilveren Kruis Achmea een nieuwe ongevallen arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers. Het product voorziet in een uitkering wanneer de ondernemer, zowel privé als zakelijk, als gevolg van een ongeval niet meer kan werken. Omdat de polis geen arbeidsongeschiktheid als gevolg van ziekte dekt, is de premie veel lager dan op een gecombineerde arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Zzp’ers met een Beter Af Ongevallen AOV hebben ook recht op zorgbemiddeling via de zorgverzekeraar. Voor 65 van de meest voorkomende dagbehandelingen geeft Zilveren Kruis zorggarantie. Dit betekent dat de verzekerde binnen vijf werkdagen in een polikliniek terecht kan en dat de behandeling binnen tien werkdagen daarna plaatsvindt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.