nieuws

Verzekeruzelf.nl keert eerste 10 jaar premievrijstelling uit

Archief

De eerste winnaar die de komende tien jaar geen premie meer hoeft te betalen voor zijn polissen bij internetverzekeraar Verzekeruzelf.nl is bekend. Het is de heer De Haseth uit Breugel die een premievrijstelling krijgt voor zijn auto- en aansprakelijkheidsverzekering.

Verzekeruzelf.nl keert eerste 10 jaar premievrijstelling uit

Verzekeruzelf.nl is onderdeel van Intrasurance dat dit jaar zijn tienjarig jubileum viert. In maart startten de festiviteiten met een open huis. Belangstellenden konden een kijkje nemen in de keuken, maar vooral ook het in januari betrokken pand van binnen bekijken. Het betekende ook het startsein van een actie waarbij de klanten van Verzekeruzelf.nl een jaar lang elk kwartaal kans maken op tien jaar gratis verzekeren. Alle klanten doen automatisch mee, hun polisnummer is ook hun lotnummer. De volgende trekking is op 24 september.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.