nieuws

Thuiswinkel Waarborg voor online uitvaartverzekeraar

Archief

PC Hooft Groep is de eerste online aanbieder van uitvaartverzekeringen die het Thuiswinkel Waarborg-certificaat mag voeren. Met het certificaat kan de verzekeraar en uitvaartverzorger uit Amsterdam laten zien dat hij een betrouwbare en veilige manier van online kopen biedt.

Thuiswinkel Waarborg voor online uitvaartverzekeraar

Onder de naam PC Hooft Online biedt de verzekeraar via de websites Uitvaartcompact.nl en Uitvaartdirect.nl budgetuitvaarten, begrafenissen en crematies die volledig online kunnen worden geregeld, aan. Inmiddels levert het bedrijf deze verzekeringen ook aan inwoners van België en Duitsland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.