nieuws

Strax Pensioen nieuw adviesbedrijf in het noorden

Archief

Drie intermediairbedrijven uit Noordoost Nederland hebben gezamenlijk pensioenadviesbedrijf Strax opgericht. Naast het adviseren over pensioenregelingen wil het in Meppel gevestigde bedrijf ook kantoren bedienen die stoppen met het zelf geven van pensioenadvies.

Strax Pensioen nieuw adviesbedrijf in het noorden

Uiterwijk Winkel Verzekeringen (Hoogeveen), Van Campen & Dijkstra (Gorredijk) en de Sinke Groep (Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Urk, Vollenhove en Zeewolde) zijn de aandeelhouders van Strax Pensioen. Zij hebben gezamenlijk ongeveer 75 medewerkers. De pensioenportefeuilles van de drie bedrijven zijn losgemaakt en ingebracht in de nieuwe zelfstandige bv die met drie medewerkers van start is gegaan.
Inmiddels heeft Strax de portefeuilles van acht kantoren overgenomen. Als werkgebied worden Noordoost Nederland, Flevoland en de Veluwe genoemd. "Doordat wij alleen actief zijn op het gebied van pensioenen is bescherming van de belangen van de tussenpersonen volledig gewaarborgd", aldus Johan de Vries, directeur Strax.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.