nieuws

Recordpoging langste stoet van rouwauto’s

Archief

Uitvaartverzekeraar Nuvema organiseert op 30 augustus de Nuvema Rouwauto Rit. De organisatie, onderdeel van Conservatrix, wil de langste stoet van rouwauto’s ooit realiseren en zo een plek veroveren in het Guinness Book of World Records. Het huidige record staat op 51 rouwauto’s en werd in september 2011 gevestigd in Michigan.

Recordpoging langste stoet van rouwauto’s

De uitvaartverzekeraar met 300.000 klanten in heel Nederland heeft alle driehonderd uitvaartverzorgers die met het bedrijf samenwerken, uitgenodigd om deel te nemen. Op dit moment zijn er al 79 aanmeldingen binnen, waaronder de begrafenisauto van Lady Di, de rouwauto van Coen Moulijn en een roze Chevrolet Caprice-rouwauto.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.