nieuws

NN onderzoekt optie banksparen voor uitvaart

Archief

Nationale-Nederlanden (NN) onderzoekt de mogelijkheid om een bankspaarproduct voor de uitvaart te introduceren. De verzekeraar kijkt nadrukkelijk naar deze en andere nieuwe terreinen om de groeimarkt voor banksparen te bewerken. NN is al actief met drie andere bankspaarproducten: Aanvullend Pensioen Sparen, Aanvullende Pensioenuitkering en Banksparen Ontslagvergoeding.

NN onderzoekt optie banksparen voor uitvaart

Vooralsnog hadden weinig partijen zin om het fiscaal vriendelijke banksparen ook voor de uitvaart te introduceren, zo bleek uit een rondvraag van de Consumentenbond een jaar geleden. Alleen Rabobank had een sluimerende belangstelling, andere banken vonden de potentiële markt te klein voor een apart product.
"Daar waar wij kansen zien zullen we ze pakken", stelt woordvoerder Stijn Wesselink. "NN is vorig jaar de markt voor banksparen ingestapt met drie succesvolle producten. We onderzoeken nu of we daar met meer producten een vervolg aan kunnen geven."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.