nieuws

InShared komt met nieuwe commercials

Archief

Achmea-docher InShared start een nieuwe reclamecampagne waarin het ‘premie terug-concept’ nader wordt uitgelegd. De reclamespotjes zijn een vervolg op de campagne waarin met de slogan ‘We All Benefit’ de naamsbekendheid van InShared moest worden vergroot.

InShared komt met nieuwe commercials

InShared verdeelt aan het einde van het verzekeringsjaar het geld dat is overgebleven, omdat er minder schade is uitgekeerd over de verzekerden die schadevrij zijn gebleven. De hoofdrolspelers in de nieuwe campagne proberen op ridicule wijze schade te voorkomen, zodat zij ook hun verzekeringspremie retour krijgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.