nieuws

Immensa completeert netwerk volmachtkantoren

Archief

Het samenwerkingsverband Immensa Samenwerkende Adviseurs heeft de laatste witte vlekken op de kaart van Nederland ingevuld door een samenwerking aan te gaan met vier nieuwe volmachtkantoren: Claeren (Den Bosch), Risk Groep (Utrecht), PHVerheul (Anna Paulowna) en Guijt (Gendt).

Immensa completeert netwerk volmachtkantoren

Er zullen geen nieuwe toetreders meer worden toegelaten tot het netwerk, dat nu bestaat uit veertien kantoren, 500 medewerkers en goed is voor € 500 mln premieomzet. Immensa gaat zich nu concentreren op de feitelijke samenwerking, waaronder gezamenlijke productontwikkeling, inkoop en commerciële activiteiten.
Daarnaast heeft Immensa aangekondigd om binnenkort een landelijk dekkend netwerk van pensioenadviseurs te gaan uitrollen, die werken vanuit één gezamenlijke back-office met behoud van deskundigheid bij de kantoren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.