nieuws

Goudse gaat ‘harder’ sturen bij schade aan bestelauto’s

Archief

De Goudse hanteert voortaan nieuwe voorwaarden voor het eigen risico bij bestelautoverzekeringen, zowel voor de casco- als beperkt cascodekkingen.

 

Verzekerden die bij blik- of ruitschade bewust niet kiezen voor reparatie door een Schadegarant of Glasgarant herstelbedrijf, moeten € 500 eigen risico betalen. Dit was tot nu toe nog standaard € 150.

"Net zoals voorheen heeft uw relatie bij ruitreparatie geen eigen risico als de schade wordt hersteld door een bedrijf dat bij Glasgarant is aangesloten", meldt De Goudse aan het met haar samenwerkende intermediair. Bij ruitvervanging (dus geen reparatie) door een Glasgarantbedrijf wordt het eigen risico € 150 (dit was € 75), tenzij de verzekerde een afwijkend eigen risico heeft gekozen.

Voor andere schade aan een bestelauto geldt een eigen risico van € 150 (dit was € 0) bij reparatie door een bedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant, tenzij de verzekerde een afwijkend eigen risico heeft gekozen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.