nieuws

FBTO lanceert jongerenwebsite

Archief

Om jongeren (18-23 jaar) te interesseren voor verzekeren heeft FBTO een informatieve jongerenwebsite ontwikkeld waarop jongeren in hun ‘eigen taal’ worden aangesproken. De website is vandaag live gegaan.

FBTO lanceert jongerenwebsite

De jongeren krijgen de informatie over verzekeren op de website beknopt en begrijpelijk op een rij voorgeschoteld. Om erachter te komen hoe jongeren benaderd willen worden zijn er door FBTO twee groepsgesprekken gevoerd met jongeren in de leeftijd van 18 tot 23 jaar. Uitkomst van de gesprekken was dat jongeren verwachten dat een verzekeraar serieus moet communiceren met relevante en voor de doelgroep belangrijke informatie. De site wijst actief door naar de producten van FBTO.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.