nieuws

Betrokkenen niet tevreden over resultaten Holland Financial Centre

Archief

De financiële sector is niet tevreden over de prestaties van het Holland Financial Centre (HFC) in de eerste vijf jaar van het bestaan van de belangenorganisatie. Dit stelt het Financieele Dagblad op basis van gesprekken met betrokken bij het HFC.

Betrokkenen niet tevreden over resultaten Holland Financial Centre

"Het resultaat valt me tegen", vertelt een advocaat van Clifford Chance tegen de krant. "Dat zet je te denken over de contributie. Die is voor ons kantoor € 25.000 per jaar. Dat halen we er nu niet uit." Iemand van een verzekeraar stelde dat het HFC in de internationale lobby 'onzichtbaar' is. In een reactie stelt de belangenclub dat er weldegelijk zaken zijn bereikt waaronder het HFC Plaza aan de Amsterdamse Zuidas.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.