nieuws

Avéro Achmea steviger verankerd in Pensioennavigator

Archief

Pensioennavigator Collectief is uitgebreid met het Waardewijs Pensioen Compact van Avéro Achmea. Ook kunnen adviseurs in Pensioennavigator nu kiezen voor de verschillende serviceniveaus die de verzekeraar biedt en kunnen ze hun eigen vergoeding invoeren.

Avéro Achmea steviger verankerd in Pensioennavigator

Het Waardewijs Pensioen was al opgenomen in Pensioennavigator. Samen met een aantal adviseurs ontwikkelde Avéro een compacte variant voor kleinere werkgevers. "Met de opname in Pensioennavigator kunnen de aangesloten kantoren hun adviesrol nog beter vervullen", aldus Gideon Lamot, senior marktmanager Pensioen bij Avéro Achmea. Fol van Krieken, commercieel directeur bij Pensioennavigator: "Binnen M@tch kunnen adviseurs bij optionele diensten niet alleen hun eigen vergoeding invoeren, maar ook kiezen voor optionele dienstverlening van pensioenuitvoerders. Avéro Achmea is de eerste partij die verschillende niveaus van dienstverlening biedt."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.