nieuws

Aplaza koppelt Voogd & Voogd en Assistent

Archief

Aangesloten bemiddelaars van Voogd & Voogd kunnen nu ook direct via Aplaza digitaal schades melden bij het volmachtbedrijf. De functionaliteit E-schade is beschikbaar voor gebruikers van Dias; voor het administratiepakket ANVA komt de functionaliteit na de zomer beschikbaar.

Bij een E-schademelding ontvangt de bemiddelaar direct een terugkoppeling over de dekking, alsook een PDF-document met een opgave van alle ingevoerde schadegegevens. Doordat er geen gebruik meer wordt gemaakt van post, loopt een schademelding op dat gebied geen onnodige vertraging meer op. Aplaza zal binnenkort ook een koppeling leggen met het softwarepakket van Assistent Automatisering. Er werken ongeveer 500 intermediairs met het softwarepakket van Assistent Automatisering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.