nieuws

Zwitserleven favoriet bij pensioenoriëntatie

Archief

Werkgevers die zich online oriënteren op een collectieve pensioenregeling voor hun werknemers geven de voorkeur aan Zwitserleven. De dochter van SNS REAAL krijgt een 7,0 in een onderzoek van WUA!, een onderzoeksbureau voor webperformance. De nummers 2 en 3 in het onderzoek Brand New Day en Nationale Nederlanden scoren respectievelijk een 6,3 en een 5,9.

WUA! liet 288 respondenten op internet zoeken naar beschikbare pensioenregelingen. Van hen wist 90 procent de website van Zwitserleven te vinden. Een derde van die bezoekers haakte echter wel na de eerste indruk direct af. Van de 50% van de respondenten die bij Nationale Nederlanden terecht kwamen, klikte slechts een enkeling door. Prijsbreker Brand New Day wist 47,5 % van de onderzoeksdeelnemers te trekken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.