nieuws

Volmachtkantoren zoeken samenwerking op

Archief

Vier volmachtkantoren uit Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Enschede en Den Bosch zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Onder de vlag van de Stichting Jonge Volmacht Managers (JVM) gaan de bedrijven nauw samenwerken op het gebied van klantconcepten en particuliere/zakelijke proposities. Deze maand sluiten zich nog eens twee ondernemers aan.

Volmachtkantoren zoeken samenwerking op

De JVM-oprichters Marcel van Loon, Gert-Jan Hakkesteegt, Huub Scharenborg en Patrick van der Fluit werkten officieus al vijf jaar met elkaar samen. De jonge ondernemers hebben elk een eigen volmacht- en bemiddelingsbedrijf. Eind 2011 introduceerden ze samen het Privé Compleet Pakket voor particulieren. 
De initiatiefnemers hopen door de oprichting van de stichting beter te kunnen anticiperen op de sterk en snel veranderende markt "Wij hebben gekozen voor een formele bundeling van krachten waardoor zowel visie als financiële middelen gedeeld kunnen worden." 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.